Skip to main content

Garnier dobio zvaničnu potvrdu organizacije Cruelty Free International

Ponosni smo što možemo da kažemo da Garnier ima zvaničnu potvrdu programa Cruelty Free International Leaping Bunny, vodeće organizacije koja radi na globalnom zaustavljanju testiranja na životinjama i priznatog zlatnog standarda Cruelty Free.

 

Kako brend dobija potvrdu Cruelty Free?

Program Leaping Bunny zahteva od brendova da forenzički istraže ceo svoj lanac snabdevanja, uključujući sve sirovine i pojedinačne sastojke, za sve slučajeve testiranja na životinjama. Potvrda se odnosi na sve gotove proizvode određenog brenda – pojedinačni proizvodi ili artikli ne mogu dobiti potvrdu kao izolovani slučajevi.

 

Šta je ovo značilo za Garnier?

Za Garnier je ovo značilo dobijanje deklaracije od više od 500 dobavljača koji dostavljaju više od 3000 različitih sastojaka iz celog sveta. Više meseci su Garnier i Cruelty Free International zajedno radili na obezbeđivanju ovih dokaza i obezbeđivanju da svaki proizvod iz globalnog portfolia brenda Garnier može zvanično da prikaže logo Cruelty Free International Leaping Bunny – univerzalno priznati znak Cruelty Free. proizvode koji nisu testirani na životinjama.

Ovaj strogi postupak osigurava da potrošači mogu da kupuju Garnier proizvode sa potpunim uverenjem da ispunjavaju stroge kriterijume programa Leaping Bunny.