Skip to main content

Kiehl's – Stvaranje bolje budućnosti

Otvaranjem druge prodavnice u Beogradu, Kiehl’s je otišao korak dalje – prodavnica u tržnom centru Galerija Beograd je prva samostalna prodavnica dizajnirana u skladu sa L’Oréal-ovim obavezama održivosti!

 

PROIZVODI SA SVRHOM

Kiehl’s formuliše proizvode za poboljšanje celokupnog stanja kože klijenata imajući na umu dobrobit okoline. 98% Kiehl‘s formula je napravljeno sa najmanje tri sastojka dobijena iz obnovljivih izvora, što znači da se ti izvori mogu dopunjavati ili obnavljati. Ovaj brend i dalje obraća pažnju na upotrebu vode u proizvodnji i do danas je smanjio otpad vode za 78%. Sirovine koje Kiehl’s kupuje pomažu u podršci odgovornim poljoprivrednim praksama u preko 600 zajednica širom sveta. 

 

PAKOVANO S POŠTOVANJEM

Minimalna otpadna ambalaža bez nepotrebnih papirnih kutija oduvek je bio Kiehl‘s-ov način rada, ali sada brend ide još dalje. Godine 2020. Kiehl‘s je smanjio upotrebu nereciklirane plastike za 19,3% ugrađivanjem recikliranih materijala u ambalažu. Danas je preko 80% Kiehl‘s paketa napravljeno od recikliranog materijala (dok brend nastavlja da radi na ostalih 20%).

NOVI ŽIVOT ZA STARE TEGLE

Kroz svoj program Recycle & Be Rewarded (Recikliraj i osvoji nagradu), Kiehl's nudi kupcima značajnu mogućnost učestvovanja vraćanjem prazne ambalaže Kiehl‘s-u. Od 2009. godine, Kiehl’s je povratio preko 13 miliona praznih tegli i boca širom sveta i obezbedio da se pravilno recikliraju.