Skip to main content

NAŠE OBAVEZE ZA BOLJU BUDUĆNOST

U L’Oréal Professionnel Paris koristimo snagu svog imena, svoj globalni uticaj i svoj pionirski duh za rešavanje pitanja održivosti u svetu profesionalne nege. U kontekstu rastućih ekoloških i socijalnih izazova, L’Oréal Professionnel Paris ubrzava transformaciju ka modelu koji poštuje planetarne granice i jača našu posvećenost održivosti i inkluziji.

 

 

PIONIRI SMO U INDUSTRIJI ODRŽIVOSTI, UTABAVAJUĆI PUT ZA BOLJU BUDUĆNOST.

U svim inovacijama  prednjačimo u održivom pakovanju, pažljivo birajući najbolje materijale za očuvanje resursa planete. Kao deo opredeljenja brenda za održiviju budućnost, ne samo da težimo da koristimo ekološki prihvatljivo pakovanje proizvoda, već i da smanjimo potrošnju svih štampanih POS materijala.

MAJIREL

Naša najveća franšiza, Majirel, sada ima 100% recikliran plastični zatvarač. Aluminijumske tube  boje za kosu su lagane, što štedi kompaniji L'Oréal Professionnel Paris 9 tona godišnje od primene ovog materijala. Naši napori za održivost proširuju se na profesionalne alate koje nudimo svojim klijentima - frizerima. Alati za bojenje proizvode se od 100% reciklirane plastike, a peškiri od pamuka sa oznakom poštene trgovine, koji uzgaja više od 600 farmera u Senegalu.

Novi Serie Expert u okviru L’Oreal Professionnel je još održiviji.

L’Oreal Professionnel ponovo predstavlja negu Serie Expert – profesionalniju, sa više performansi i održiviju. Naučnici i stilisti za kosu rade ruku pod ruku da bi zajedno testirali i odabrali tehnologije sa najboljim performansama sa svrhom pružanja najbolje tehničke performanse. Rezultat je modernizovan profesionalni asortiman koji pruža ekskluzivan nivo performansi zaštićen sa 56 patenata. Novi Serie Expert je i održiviji. Dajemo prednost 100% recikliranoj plastici, dok u velikoj meri smanjujemo upotrebu nereciklirane plastike. Povrh toga, naša glavna fabrika je smanjila emisiju gasova staklene bašte i reciklirala je vodu u zatvorenom ciklusu radi uštede vode.